(03) 746 66 46

DOBRODELNA AKCIJA

Dobrodelna akcija vložnin Droga ob 40. jubileju proizvodnje

 

Ob 40. obletnici proizvodnje vložnin Droga v proizvodnem obratu Gosad v Središču ob Dravi je podjetje Ahac pripravilo dobrodelno akcijo, s katero želimo podariti 5.000 eurov donacije humanitarnemu društvu Enostavno pomagam.

 

Pred nami so hladnejši dnevi in poskrbeti je potrebno za ozimnico. Odločili smo se, da bomo ob praznovanju 40. obletnice proizvodnje vložnin Droga v proizvodnem obratu Gosad z donacijo pomagali ljudem iz socialno šibkejših okolij. Ljudem želimo sporočiti, da smo tu zaradi njih v lepih in manj lepih trenutkih življenja.

 

Droga danes je tisto, kar ob jubileju praznujemo. Torej njen obstoj in delovanje. Kupcem želimo sporočiti, da vložnine Droga kljub tradiciji želijo biti del današnjega vsakdana, zato želimo kupce skozi nagradno igro vključiti v praznovanje in dobrodelnost. Nagradna igra poteka od 20.9. do 20.12.2018. Za vsak unikaten poslan MMS v nagradni igri naše podjetje Ahac humanitarnemu društvu Enostavno pomagam podari 10 centov za socialno šibkejše družine in posameznike. Skupaj želimo podariti 5.000 eur v obliki vložnin Droga. Sodelujoči v nagradni igri imate tudi možnost za bogate nagrade. Vsak teden bomo v podjetju Ahac izžrebali tedenske nagrade, pakete vložnin Droga, ob koncu akcije pa še glavno nagrado, komplet gospodinjskih aparatov Bosch. Tradicija priprave vložnin in poznani okusi pri kupcih so sporočilo, ki ga želimo poudariti v kampanji tudi skozi koncept ambasadorstva s priznano kuharsko mojstrico Ano Žontar Kristanc, poznano pod blagovno znamko Anina kuhinja, ki bo za nas pripravila okusne recepte iz Droginih vložnin.

Kontaktirajte nas